Menu
Количка

За нас

АЛНЕД МЕДИКАЛ ООД е основана през 1994 година от инж. Александър Недялков, който тогава има над 20 годишен опит в областта на медицинската техника и е един от водещите специалисти в тази област. Основна цел на фирмата е внедряване в България на най-модерните медицински технологии на конкурентни цени. Първият търговски партньор е унгарската фирма INNOMED, наследник на концерна MEDICOR, който е с дългогодишни традиции в България. Изключително популярни стават електрокардиографите от серията HeartMirror, които и до днес работят безотказно.

Постепенно съставът на фирмата се попълва от млади специалисти. Изгражда се модерна сервизна база с висококвалифицирани инженери и най-новата измервателна апаратура. Фирмата навлиза и във други области в медицината като физиотерапия, лаборатория, ултразвукова диагностика и т.н. С това нараства и броят на представяните фирми.

Във фирмата започва да се развива и научно-изследователска дейност, като имаме разработени проекти на кардиологична и физиотерапевтична апартура.

За да осигурим най високо качество на услугите за нашите клиенти е внедрена система за управление на качеството ISO9001:2015

Днес фирмата е съставена от екип млади професионалисти, изключителен представител е в България на много водещи производители на медицинска апаратура и консумативи, в почти всички области на медицинските технологии. Осъществени са стотици инсталации във всички водещи болници, ДКЦ и частни кабинети. Спечелени са много държавни поръчки от държавни институции.

Нашата мисия е не само да доставяме на лекарите модерна и качествена медицинска апаратура и консумативи, но и да осигуряваме перфектна гаранционна и извънгаранционна поддръжка. Купувайки от нас вие ще бъдете спокойни, че ние винаги ще бъдем на разположение, независимо дали става въпрос за технически проблеми, консултации или доставка на консумативи.

Нашият девиз, който ни е завещан от основателя на фирмата ни, инж. Александър Недялков, винаги ще бъде:

AD MANUS MEDICI SEMPER

Уверяваме ви, че за нас ще сте много повече от просто бизнес.

От екипът на Алнед Медикал.