Menu
Количка

ARTROMOT

Your browser does not support the video tag. Уникална комбинация от три режима – “CPM” (стандартна пасивна терапия); “CAM” (Контролирана активна терапия) и “Координация” позволяват на пациента да намали бързо проприоцептивния дефицит, да ускори оздравителния процес както и да подобри функционалната стабилнаст. CPM CPM (Продължителна пасивна мобилизация) - Това е стандартния режим на ранна мобилизация, който помага за увеличаване на обема на движение, намаляване на оттока и болката, избягване на сраствания чрез плавни движения в зададен диапазон. CAM CAM (Контролирана активна терапия) - В този режим предварително се задава сила която пациентът трябва динамично да оказва върху апарата (натиск или издърпване), като апратът в реално време показва на дисплея каква е силата която сензорите отчитат и подканва пациента да увеличи или намали своето усилие. Това подпомага възстановянаето на силата и проприоцептиката на пациента в ранната рехабилитация Coordination Координация – чрез вградени програми се изисква определено участие на пациента по време на процедурата. на дисплея на апарата се визуализира като игрови интерфейс за по-задълбоченото внимание от страна на пациента. Подобрява значително координационните умения в ранната рехабилитация. Вградени протоколи за най-честите диагнози Висококачествена изработка за максимална издръжливост и надежност при най-натоварените клиники, превърнали марката ARTROMOT в синоним на този вид апартатура Произведен в Германия Диапазон на ъгъла на раздвижване за коляно -10°/120° Диапазон на ъгъла на раздвижване за тазобедрена става -0°/115° Вградени датчици за контрол на ъгъла в реално време Паузи в края на екстензията или флексията от 0-59 сек/1-59 мин Контрол на скоростта на движение от 5% до 100% Таймер за процедурата от 1-59мин и 1-24 часа Автоматично реверсиране на посоката при съпротивление на пациента Загряващи протоколи с плавно уве..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Your browser does not support the video tag. Висококачествена изработка за максимална издръжливост и надежност при най-натоварените клиники Произведен в Германия Висококачествена изработка за максимална издръжливост и надежност при най-натоварените клиники Позволява раздвижване в две равнини Адукция/абдукция: 130°/ 0º / 130° Вътрешна ротация/Външна ротация: 90°/ 0º / 90° Контрол на скоростта на движение от 5% до 100% Таймер за процедурата от 1-59мин и 1-24 часа Автоматично реверсиране на посоката при съпротивление на пациента Режим EROM (повторение) упражнинието се повтаря повече в граничните зони на движение Режим Stretching (разгрявка) за плавно увеличение на обхвата на движение Индивидуални пациентски карти за запаметяване на параметрите на терапията..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Your browser does not support the video tag. ARTRMOT K1 е апаратът превърнал се в синоним за пасивна рехабилитация за долен крайник с безпрецедентната си надеждност, комфорт за пациента и множеството патентовани функции Произведен в Германия Диапазон на ъгъла на раздвижване за коляно -10°/120° Диапазон на ъгъла на раздвижване за тазобедрена става -0°/115° Вградени датчици за контрол на ъгъла в реално време Паузи в края на екстензията или флексията от 0-59 сек/1-59 мин Контрол на скоростта на движение от 5% до 100% Таймер за процедурата от 1-59мин и 1-24 часа Автоматично реверсиране на посоката при съпротивление на пациента Загряващи протоколи с плавно увеличение на параметрите с прогреса на терапията Режим EROM (повторение) упражнинието се повтаря повече в граничните зони на движение Режим Stretching (разгрявка) за плавно и меко увеличение на обхвата на движение Режим EMS за комбиниране на CPM и електротерапия Индивидуални пациентски карти за запаметяване на параметрите на терапията Възможност за комбиниране на различни функции в тренировъчен протокол Подходящ за пациенти с ръст от 120см до 205 см Поставяне на апарата в транспортно положение чрез менюто за минимални размери на транспортиране Кога се използва ARTROMOT K1 Операции на колянна става Операции на тазобедренна става Реконструкция на предна или задна кръстна връзка Смяна на тазобедрена става Смяна на колянна става Пателоктомия След счупвания на долен крайник Остеотомия..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Your browser does not support the video tag. Artromot S3 стандартът в апаратите за пасивно раздвижване на раменна става. Висококачествена изработка за максимална издръжливост и надежност при най-натоварените клиники Произведен в Германия Позволява раздвижване в четири равнини Адукция/абдукция: 0°/ 30º / 175° Вътрешна ротация/Външна ротация: 90°/ 0º / 90° Елевация: 0°/ 30º / 175° Хоризонтална адукция / абдукция: 0°/ 0º / 120° Опора за главата и рамото за предодвратяване на неволни движения Контрол на скоростта на движение от 5% до 100% Таймер за процедурата от 1-59мин и 1-24 часа Автоматично реверсиране на посоката при съпротивление на пациента Режим EROM (повторение) упражнинието се повтаря повече в граничните зони на движение Режим Stretching (разгрявка) за плавно увеличение на обхвата на движение Индивидуални пациентски карти..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Your browser does not support the video tag. Artromot S4 е резултат на над 30 години опит в разработката на апарати за пасивно раздвижване, осигуряващ раздвижване във всички двигателни равнини. Висококачествена изработка за максимална издръжливост и надежност при най-натоварените клиники Произведен в Германия Позволява раздвижване във вички равнини Адукция/абдукция: 0°/ 30º / 160° Вътрешна ротация/Външна ротация: 90°/ 0º / 90° Елевация със сгънат или изправен лакът: 0°/ 30º / 160° Антеверсия/ретроверсия: 110°/ 0º / 10° Опора за главата и рамото за предодвратяване на неволни движения Контрол на скоростта на движение от 5% до 100% Таймер за процедурата от 1-59мин и 1-24 часа Автоматично реверсиране на посоката при съпротивление на пациента Режим EROM (повторение) упражнинието се повтаря повече в граничните зони на движение Режим Stretching (разгрявка) за плавно увеличение на обхвата на движение Индивидуални пациентски карти Ръчен пулт за управление с цветен дисплей и сензорно управление..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Your browser does not support the video tag. Висококачествена изработка за максимална издръжливост и надежност при най-натоварените клиники Произведен в Германия Анатомично коректно раздвижване в две равнини Плантарна флексия/дорсална екстензия: 50°/ 0 / 40° Инверсия / еверсия: 40°/ 0 / 20° Вградени датчици за контрол на ъгъла в реално време Паузи в края на екстензията или флексията от 0-59 сек/1-59 мин Контрол на скоростта на движение от 5% до 100% Таймер за процедурата от 1-59мин и 1-24 часа Автоматично реверсиране на посоката при съпротивление на пациента Загряващи протоколи с плавно увеличение на параметрите с прогреса на терапията Режим Stretching (разгрявка) за плавно и меко увеличение на обхвата на движение Индивидуални пациентски карти за запаметяване на параметрите на терапията Поставяне на апарата в транспортно положение чрез менюто за минимални размери на транспортиране..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)